vliegticket-reservering.nl

Kaapstad

Goedkope vliegtickets Kaapstad 

 
Wilt u vliegen naar Kaapstad en zoekt u naar goedkope vliegtickets? Vergelijk dan de vliegtickets van Vliegticket Reservering. Door onze samenwerking met de beste airlines en vliegticket agenten die op Kaapstad vliegen kunnen wij u de voordeligste tickets tonen. Iedere dag wordt onze database ververst, zodat u altijd de beste ticket prijzen voorgeschoteld krijgt. Snel, makkelijk en besparend, want u ziet direct welk vliegticket het goedkoopst geprijsd is.
 
Vliegen naar Kaapstad
De reden dat veel reizigers naar Kaapstad vliegen is simpel. De stad is modern, hip en heeft prachtige stranden. Ideaal dus om te shoppen, uitgaan en dit te combineren met een bezoek aan één van de stranden zoals Camps Bay. Het is heerlijk wandelen door de kleurrijke straatjes aan de waterkant, vol winkeltjes, cafeetjes en restaurants. Kaapstad is daarnaast vaak de start van een reis per huurauto door de Westkaap. De omgeving is prachtig en vele reizigers die op Kaapstad vliegen bezoeken de wijnstreek bij Stellenbosch en de plaats om walvissen te spotten Hermanus.
 
Bezienswaardigheden Kaapstad
De Tafelberg is het kenmerk van Kaapstad. Overal vanuit de stad en de verre omgeving zie je de berg Waar je ook op kunt. Je geniet van het fenomenale vergezicht vanaf deze wereldberoemde plaats. Het is één van de populairste attracties in Zuid-Afrika. Je kunt de Tafelberg op in een kabellift met een platform dat 360 graden draait zodat iedereen van het panorama kan genieten.
 
Robbeneiland
Vlak voor de kust van Kaapstad vind je één van de bekendste kenmerken van het vroegere Zuid Afrikaanse Apartheid bewind. Robbeneiland, het eiland waar Nelson Mandela 19 jaar gevangen heeft gezeten, is een niet te missen attractie tijdens uw bezoek aan de stad. Met de ferry vanaf de Waterfront kunt u dit werelderfgoed aanschouwen en met eigen ogen zien hoe Mandela en vele volgelingen hier gevangen hebben gezeten. Vanaf Robbeneiland heeft u een prachtig uitzicht over Kaapstad met op de achtergrond natuurlijk de Tafelberg.
 
Kasteel de Goede Hoop
Het kasteel de Goede Hoop is ooit door de Hollanders gebouwd. Het is leuk om dit fort te bezichtigen. Het Kasteel is gemakkelijk lopend te bereiken vanuit het centrum.
 
Het Victoria en Albert Waterfront
Het Victoria en Albert Waterfront is de plaats waar de inwoners van Kaapstad verblijven in hun vrije tijd. Het V & A Waterfront heeft voor iedereen wat te bieden. Hier kun je het Two Oceans Aquarium bezoeken, vele winkels bezichtigen en lekker eten in één van de vele restaurants.
Regelmatig worden hier muziek optredens gegeven en is er voor kinderen een draaimolen bij de klokkentoren. Wie aan de kade staat moet eens in het haventje kijken. Overal zwemmen zeehonden die speels door het water zwemmen.
 
Schiereiland rond Kaapstad
Rond de Tafelberg bevindt zich het prachtige nationale park Tafelberg. Dit park is een bezoek waard. Hier vind je vele dieren, planten en wilde bloemensoorten. Aan de kust zijn er families Afrikaanse pinguïns en op het uiterste puntje van het Schiereiland zijn vele apen te bewonderen.
 
Vergelijk vliegtickets Kaapstad
Het kan voorkomen dat er tientallen en misschien zelfs wel honderd euro verschil tussen vliegtickets naar Kaapstad kan zitten. Door vliegtickets op deze site te vergelijken vind u het goedkoopste ticket voor de periode wanneer u wilt vliegen. Bekijk snel het vliegticket Kaapstad aanbod direct hieronder.
 

Vliegreis:

van

naar
Heenreis Datum:Terugreis Datum:
 
Inloggen