vliegticket-reservering.nl

Johannesburg Vliegen naar Johannesburg

Goedkope vliegtickets Johannesburg 

De goedkoopste vliegticket prijs voor Johannesburg vindt u bij Vliegticket-Reservering.nl. Door onze samenwerking met de beste airlines en ticket agenten kunnen wij u overzichtelijk de goedkoopste vliegtickets Johannesburg voorschotelen.
 
Johannesburg is het hart van Zuid Afrika. Goud en diamanten hebben ervoor gezorgd dat Johannesburg het economisch centrum van heel zuidelijk Afrika is. De stad heeft vele migranten uit heel Afrika die hier hun geluk proberen te vinden. De vele toeristen vliegen naar Johannesburg om er een paar dagen te verblijven en dan per huurauto de wijde omgeving te verkennen. Diverse natuurparken worden aangedaan en uitstapjes naar het beroemde Kruger Park, de hoofdstad Pretoria, het Township Soweto en het Lion’s Park staan dan ook steevast op het programma van menig toerist. Wie in Johannesburg en omgeving verblijft, doet het er goed aan om van te voren accommodatie te reserveren. Ook is het raadzaam om van te voren een huurauto te boeken.
 
Vliegen naar Johannesburg
Wie op zoek is naar een voordelig vliegticket Johannesburg doet het er goed aan om vliegtickets op deze pagina te vergelijken. Iedere dag halen wij de vliegticket prijzen uit de ticket databases van diverse aanbieders zodat wij u kunnen aantonen waar het goedkoopste vliegticket Johannesburg geboekt kan worden. Zo vind u snel, makkelijk en voordelig de goedkoopste prijs naar het Zuid Afrikaanse Johannesburg.
 
Bezienswaardigheden Johannesburg
Johannesburg heeft tal van bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Het Nelson Mandela Square biedt diverse kunstvoorstellingen, Soweto, de geboorteplaats van Mandela toont van het leven in een township en vanaf de Top of Africa heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Deze bezienswaardigheden en overige attracties worden hieronder beschreven.
 
Afrika museum
Het Afrika Museum is het belangrijkste historische museum van Johannesburg. Diverse historische periodes worden weergegeven vanaf de dagen van de goudkoorts tot het leven nu.
 
Apartheid museum
Het Apartheid Museum geeft een beeld over de geschiedenis van het apartheidsregime. Foto’s, film en voorwerpen tonen hoe het hier nog niet eens zo lang geleden aan toe ging. Zodra u binnenkomt, merkt u gelijk hoe de lokale zwarte Afrikaan behandeld werd. Een ingang voor 'blank' of 'niet blank' toont dit al aan en dit is nog maar het begin van uw bezoek.
 
Nelson Mandela Square
Op het Nelson Mandela Square(Sandton) worden voorstellingen en shows gegeven rondom een bronzen standbeeld van Mandela. Dit beeld staat voor de opstand tegen het apartheid regime en de geboorte van de Rainbow Nation, de bijnaam van Zuid-Afrika. Rond dit gezellige plein vindt u gezellige cafés, hippe restaurantjes en leuke winkeltjes om te shoppen.
 
Soweto
Soweto (South Western Township) toont u het leven in een ‘Township’. De geboorteplaats van Nelson Mandela is indrukwekkend om te bezoeken. Nogsteeds leven hier vele mensen in erbarmelijke omstandigheden. In deze voorstad staat een bezoek aan het Hektor Petersen monument en het ziekenhuis Baragwanath op het programma.
 
Omgeving Johannesburg
 
Pretoria en Gullian Diamond Mine
De hoofdreden waarom toeristen een vliegticket Johannesburg boeken is de fantastische omgeving. 65 kilometer vanaf Johannesburg ligt de hoofdstad Pretoria. De stad waar de regering van Zuid Afrika zetelt is interessant om te bezoeken en leuk om te combineren met een bezoek aan een diamantmijn. De Gullinan Diamond Mine is alom bekend vanwege de in 1905 gevonden diamant. Deze diamant van 3106 karaat is de grootste ooit gevonden. 530 karaat van deze diamant is verwerkt in de Britse kroonjuwelen.
 
 
 
Safari Lion Park
Als u geen tijd heeft voor een langere safari, dan is een trip naar het Johannesburg Lion Park een prima alternatief. Binnen een dag kunt u diverse wilde dieren spotten waaronder zeldzame witte leeuwen, giraffen, gemsbokken, impala's, apen en olifanten.
 
Kruger Park
Vanaf Johannesburg brengt de Panorama route u naar één van de bekendste wildparken ter wereld. Vele toeristen bereizen deze route om een safari in het Kruger Park te ondernemen. Met vele bezienswaardigheden onderweg zult u ongetwijfeld genieten. God's Window, Blyde River Canyon, de Three Rondavels zijn natuurlijke schoonheden die tijdens een bezoek aan Johannesburg aangedaan moeten worden. De meest fantastische uitzichten maken het plaatje compleet en onvergetelijk! In het Kruger Park kunt u op zoek naar “The Big Five”. In het park kunt u overnachten in de meest prachtige lodges.
 
Vergelijk vliegtickets Johannesburg
Doordat er grote prijsverschillen kunnen zijn per vliegticket aanbieder hebben wij alle grote ticket organisaties en airlines verzameld en samengevoegd in één overzicht. Op deze manier ziet u direct de goedkoopste vliegticketprijs voor Johannesburg. De prijs per airline is direct te zien, dus als u het fijn vind om met KLM te vliegen ziet u gelijk waar u het goedkoopste KLM ticket kunt boeken. Profiteer en bespaar geld bij Vliegticket Reservering.
 

Vliegreis:

van

naar
Heenreis Datum:Terugreis Datum:
 
Inloggen