vliegticket-reservering.nl

Barcelona

Goedkope vliegtickets Barcelona 

Een vliegticket Barcelona brengt u naar een van de meest aantrekkelijke steden van Europa. Barcelona heeft zo ongelofelijk veel te bieden. U zult zich niet snel vervelen in deze fantastische stad. Een combinatie van een heerlijk klimaat, lekker eten, vele bezienswaardigheden en een prima uitgaansleven zorgt ervoor dat Barcelona één van de populairste bestemmingen is om op te vliegen.

Vliegen naar Barcelona

Een vliegticket Barcelona boeken is en blijft razend populair. Velen boeken een ticket voor een weekendje weg. Naast het heerlijke klimaat kunt u namelijk lekker shoppen of te stappen in deze wereldstad. Een paar uurtjes vliegen en u bent in de hoofdstad van Catalonie.  

De stad biedt vele bezienswaardigheden van bekende kunstenaars en schilders. Gaudi, Picasso, Miro en Dali kom je overal in Barcelona tegen. De zogenaamde Ruta del Modernisme in Barcelona brengt je langs alle meesterwerken van Gaudí en de overige kunstenaars. Het parcours staat aangegeven op de trottoirs en is leuk om te volgen. De bekendste bezienswaardigheid is ongetwijfeld de Sagrada Familia, Gaudí's onvoltooide meesterwerk. Vlakbij de kathedraal liggen ander Gaudi bezienswaardigheden namelijk Casa Milà en Casa Battló. Twee architectonische kunstwerken met opvallende gevels zonder één rechte lijn. Een ander hoogstandje van Gaudi is Parc Güell. Dit park heeft prachtige archtectuur en geeft een mooi uitzicht over Barcelona.

Wil je na alle bezichtigingen, het fanatieke shoppen en het nachtleven van Barcelona overdag ontspannen?  Verblijf dan op de mooie zandstranden van Barcelona. Lekker zonnen en uitrusten op deze prachtige stranden is een aanrader.

 

Vliegreis:

van

naar
Heenreis Datum:Terugreis Datum:
 
Inloggen