vliegticket-reservering.nl

Lima

Goedkope vliegtickets Lima 

Vliegen naar Lima, de hoofdstad van Peru, is vooral populair onder mensen die willen backpacken of rondreizen door dit prachtige land. Vliegtickets worden dan ook hoofdzakelijk geboekt door vakantiegangers, maar ook door mensen die op doorreis zijn naar andere Zuid Amerikaanse steden. Ondanks bovenstaande heeft Lima veel te bieden. Naast leuke restaurantjes heeft de stad een aantal interessante bezienswaardigheden.
 
Vliegen naar Lima
Wie een vliegticket Lima boekt, vliegt naar een typisch Spaans koloniale stad. De metropool wordt ook wel “ Stad van de Koningen” genoemd. Grote pleinen met sierlijke gebouwen vormen het gezicht van het centrum. Één van de topattracties van de stad is dan ook het plaza del Armas met haar presidentieel paleis. Dit indrukwekkende gebouw is het fotograferen waard.
 
Bezienswaardigheden Lima
Naast het beroemde Plaza del Armas en de wirwar aan kleine straatjes om het plein zijn er nog een aantal leuke bezienswaardigheden in de stad te vinden. De stad heeft een aantal kathedralen waarvan de ‘Iglesia San Francisco’ de meest interessante is. In deze kerk kunt u eventueel ondergrondse grafkelders bezoeken. Verder vormt de oude Inca geschiedenis en het Andes gebergte een bron aan bezienswaardigheden. Net buiten Lima liggen de ruïnes van Pachacamac waar tempels en woonwijken van twee duizend jaar oud te vinden zijn. Het Museo de Oro(goudmuseum) toont een indrukwekkende verzameling van gouden voorwerpen die door de oude Inca’s als juwelen gebruikt werden. Het Museo Nacional de Antropolgia biedt een prachtig overzicht van de verschillende culturen in Peru.
 

Vliegreis:

van

naar
Heenreis Datum:Terugreis Datum:
 
Inloggen