vliegticket-reservering.nl

Goedkope vliegtickets Iran 

De goedkoopste tickets Iran vindt u bij Vliegticket Reservering. Wij tonen overzichtelijk de ticketprijzen van alle airlines die vanuit Amsterdam, Dusseldorf of Brussel naar Iran vliegen. Tickets voor de hoofdstad Teheran en het bedevaartsoord Mashad kunnen op deze website vergeleken worden. Het goedkoopste ticket of uw favoriete airline kan eenvoudig geselecteerd worden. Door het airline aanbod van de grootste ticket agenten aan te bieden hebben wij het zoeken voor iedereen die wilt vliegen naar Iran makkelijk gemaakt.
 
Vliegen naar Iran
Iran is een land met een eeuwenoude cultuur, dat teruggaat tot de hoogtij dagen van het Perzische rijk. Het heeft meer te bieden dan u waarschijnlijk kunt voorstellen. Naast schitterende moskeen en grote bazaars heeft het land veel historische bezienswaardigheden. Vooral in de omgeving van Teheran zijn vele oude nederzettingen en tempels te vinden.
 
Bezienswaardigheden Iran
De hoofdstad van Iran, Teheran, is vooral beroemd om zijn fameuze bazaars in het zuiden van de stad, het voormalige paleis van de sjah en de vele parken die de stad telt. Verder zijn er vele musea te vinden.
 
Naar Mashad reizen jaarlijks miljoenen mensen om het graf van Imam Reza te bezoeken. In Mashad, het religieuze hart van Iran, dwaal je door een gigantisch moskeecomplex, dat ‘s avonds feestelijk wordt uitgelicht.
 
Isfahan is de voormalige hoofdstad van Perzië en staat sinds enkele jaren op de UNESCO werelderfgoed lijst. De moskeeën en paleizen van de stad zijn van wonderbaarlijke schoonheid. Net zoals de sierlijke bruggen en heerlijke tuinen. Vanaf Teheran is Isfahan per bus of trein in enkele uren te bereiken. Tabriz is vooral bekend vanwege de Blauwe Moskee. De op één na grootste stad van Iran heeft vooral in de nabije omgeving vele bezienswaardigheden. Shiraz is een opvallend vruchtbare stad met veel parken en historische bouwwerken. De stad is de universiteits-en cultuurstad van Iran. Net buiten Shiraz ligt de werelderfgoed stad Persepolis. Deze ruines heeft nog in prima staat verkerende ruines met fijn beeldhouwwerk. De tempels en gebouwen en dateren uit de tijd van koning Darius.
 
Vergelijk vliegtickets Iran
De voordeligste vliegtickets Iran hebben wij al voor u geselecteerd. Bekijk het aanbod direct hieronder voor de scherpste ticketprijzen. Op basis van de goedkoopste prijs of u favoriete airline kunt u een keuze maken. Verder zoeken is niet nodig omdat wij de aanbiedingen, last minutes en scherpste tarieven van alle grote airlines die op Iran vliegen tonen.
 

Vliegreis:

van

naar
Heenreis Datum:Terugreis Datum:
 
Inloggen