vliegticket-reservering.nl

Jakarta

Goedkope vliegtickets Jakarta 

Jakarta vliegtickets kunt u eenvoudig vergelijken bij Vliegticket Reservering. Vliegen naar Jakarta, de hoofdstad van Indonesië, is vooral populair onder mensen die willen backpacken of rondreizen door het Indonesische eilanden archipel. Daarnaast keren veel Indonesiërs die in Nederland wonen regelmatig terug naar één van de eilanden om familie te bezoeken. Vele reizigers boeken een ticket Jakarta om vervolgens via het hoofdeiland Java door reizen naar Sumatra, het Boedistische Bali of naar een ander Indonesisch eiland. Jakarta wordt dus vooral als hub aangedaan. Niet alleen naar bestemmingen binnen Indonesië, maar ook als transit naar overige Aziatische landen.
 
Vliegen naar Jakarta
Jakarta zelf is een dynamische stad waar veel te beleven en te doen is. Naast leuke restaurantjes, winkeltjes en uitgaansgelegenheden heeft de stad een aantal interessante bezienswaardigheden in petto. Een aantal van deze bezienswaardigheden toont het belang die de Nederlanders in het vroegere Batavia, zoals Jakarta in het verleden heette, hebben gehad.
 
In de oude haven van Jakarta liggen grote houten zeilschepen die nogsteeds handelswaar naar overige eilanden in Indonesië verschepen. Specerijen, hout, koffie, thee worden geladen en gelost. Ook zijn hier de resten van Kasteel Batavia en oude VOC gebouwen te vinden. Vlak naast de haven ligt een pretpark waar de jonge inwoners van Jakarta vaak te vinden zijn.
 
Het Onafhankelijkheidsplein waar de president van Indonesië gehuisvest is ligt in het centrum van Jakarta. Brede boulevards en regeringsgebouwen en grote parken kenmerken het gebied rondom het plein. In het midden van het plein kun je het Nationale Monument vinden.
 
In het Wajang Museum zijn wajang poppen uit alle delen van Indonesië tentoongesteld. De prachtig versierde houten poppen werden vroeger gebruikt als poppenspel. Iedere streek en eiland hebben haar eigen kenmerk.
 
Taman Mini is een themapark dat een goed beeld geeft van alle eilanden en culturen die te vinden zijn in Indonesië. In traditioneel gebouwde paviljoens zijn voorwerpen, kleding, wapens en leefgewoonten uit elk van de 27 Indonesische provincies tentoongesteld. Dit openluchtmuseum kan tijdens een bezoek aan Jakarta niet overgeslagen worden.
 
Vergelijk vliegtickets Jakarta
Onze onafhankelijke vliegticket zoekmachine toont de ticketprijzen van alle airlines die vanuit Amsterdam, Dusseldorf of Brussel op Jakarta vliegen. De goedkoopste vliegtickets, lastminutes en aanbiedingen worden bij vliegticket Reservering getoond. Nergens anders vindt u voordeligere geprijsde tickets Jakarta. Bekijk snel het ticket aanbod en bespaar zoektijd en tientallen euro’s.
 

Vliegreis:

van

naar
Heenreis Datum:Terugreis Datum:
 
Inloggen