vliegticket-reservering.nl

Dubai

Goedkope vliegtickets Dubai 

Een vliegticket Dubai brengt u naar één van de snelst groeiende steden ter wereld. Dubai is naast het economisch centrum van het Midden Oosten tevens één van de snelst groeiende toeristische bestemmingen. Duiken, golfen, shoppen, excursies in de woestijn en een bruisend nachtleven in combinatie met goedkope vliegtickets en luxe betaalbare accommodaties zorgen ervoor dat de hoofdstad van de Arabische Emiraten de laatste jaren een enorme groei aan vakantie bezoekers heeft mogen realiseren. 365 dagen per jaar aan zon, prachtige stranden en de mooiste hotels. Wie wil er nu niet een ticket naar Dubai boeken. Daarnaast vestigen steeds meer internationale bedrijven zich waardoor het aantal vliegtickets voor zakenreizen aanzienlijk is toegenomen. Dubai is hot! En niet alleen vanwege de temperatuur!
 
Vliegen naar Dubai
De meeste mensen die een vliegticket Dubai boeken zijn zakenmensen, maar zoals vermeldt vliegen steeds meer toeristen op Dubai vanwege de betaalbare luxe voorzieningen en het warme klimaat gedurende het hele jaar. De temperatuur is vooral in de winter (november-april) aangenaam. Je geniet in deze periode van een zacht klimaat met temperaturen rond 23°C.
Qua architectuur is Dubai trendsettend in de wereld. Hoe indrukwekkend en origineel je het maar kan bedenken, in Dubai gaat men steeds een stapje verder. Neem als voorbeeld de Palm eilanden of het prestigieuze Burj Al Arab hotel gelegen voor de kust.
 
Bezienswaardigheden en attracties Dubai
Wie vliegt op Dubai voor zaken, een stedentrip of voor een vakantie mag een aantal bezienswaardigheden en attracties niet missen. Midden in de stad ligt de Jumeirah Moskee. Iedereen kan hier, mits gepaste kleding, een kijkje nemen en krijgt u meer te weten over de moskee en het islamitisch geloof.
 
Het al-Fahidi fort, één van de oudste bouwwerken in de stad huisvest het Dubai Museum. Hier vind u alles over de geschiedenis en de cultuur van het Emiraat waar Dubai de hoofdstad van is.
 
Het culturele hart van de stad is het stadskwartier Bastakiya. Hier zijn traditionele oosterse huizen te vinden en vindt u diverse restaurants, musea, kunst en cultuur.
 
Vliegen u kinderen ook mee naar Dubai? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan het waterpretpark Wild Wadi. Een dagje waterpretpark is een welkome onderbreking tijdens uw vakantie. Hier zijn spectaculaire glijbanen en andere waterattracties te vinden die met elkaar verbonden zijn. Hier zijn uw kinderen en uzelf natuurlijk de gehele dag zoet.
 
Shoppen in Dubai
Dubai heeft een enorm aanbod aan winkels en is een waar shoppers paradijs. Er zijn meer dan zestig warenhuizen, shopping malls en winkelcentra te vinden. Daarnaast zijn in de ouwe souks leuke souvenirs te vinden en kun je hier de traditionele oosterse sfeer proeven.
 
Vergelijk vliegtickets Dubai
De goedkoopste vluchten naar Dubai zijn te vinden via Vliegticket Reservering. Onze onafhankelijke vliegticket zoekmachine haalt uit de databases van de grootste ticket agenten de goedkoopste vliegticket tarieven Dubai. Wij verversen iedere dag de ticketprijzen zodat u altijd de meeste up tot date prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen die op Dubai vliegen te zien krijgt. Snel, makkelijk, overzichtelijk en geld besparend!
 

Vliegreis:

van

naar
Heenreis Datum:Terugreis Datum:
 
Inloggen