vliegticket-reservering.nl

Havana

Goedkope vliegtickets Havana 

Wilt u goedkoop naar Havana vliegen? Een vliegticket boeken naar de stad van dans, rum, sigaren en oude Amerikaanse auto’s? Bekijk dan eens het ticket Havana aanbod bij vliegticket Reservering.
Wij tonen de prijzen van alle airlines die vanuit Amsterdam, Dusseldorf of Brussel op Havana vliegen. Onze vliegticket database toont de goedkoopste vliegtickets. Nergens anders vindt u voordeligere geprijsde tickets Havana als op deze site.
 
Vliegen naar Havana
Havana is een stad vol sfeervolle straten, pleintjes, musea, prachtige barokke architectuur en levendige muziek! Bijzonder zijn de jaren '50 Amerikaanse auto’s die glimmen alsof ze nieuw zijn. Gastvrij zijn de mensen die ondanks beperkte middelen genieten van het leven. Dat zie je terug aan de muziek die ze maken. Oude mannetjes bespelen instrumenten waarop met volle overgave gedanst wordt.
 
Bezienswaardigheden Havana
Een ware attractie is hotel Habana Libre van waaruit Fidel Castro de revolutie leidde. Één van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden van Havana. Op het einde van de 23ste straat bevindt zich het uitgestrekte kerkhof Cementerio Colon. Na Père Lachaise in Parijs is dit het grootste kerkhof van de wereld. Het kerkhof is een attractie vanwege de vele monumenten, sierlijke grafstenen en indrukwekkende mausoleums.
Het "Plaza de la Revolucion" is het plein, waar Fidel Castro zijn jaarlijkse toespraken tot voor kort hield. Hier vindt u een monument ter ere van Che Guevara, de bekende revolutionair waarvan de foto gemaakt door Korda wereldberoemd is geworden en op menig t-shirt te zien is.
 

Vliegreis:

van

naar
Heenreis Datum:Terugreis Datum:
 
Inloggen