vliegticket-reservering.nl

Beijing

Goedkope vliegtickets Beijing 

Zoek de goedkoopste vliegtickets naar Beijing via Vliegticket Reservering. Onze onafhankelijke vliegticket zoekmachine toont de voordeligste tickets Peking van alle airlines die op de hoofdstad van China vliegen. Wij halen de goedkoopste vliegtickets uit de databases van de grootste ticket agenten.
Dagelijks verversen wij de vliegtarieven, zodat u altijd de meest up tot date prijzen betreffende Beijing te zien krijgt. Uw voordeel is een besparing van zoektijd en tientallen euro’s op een ticket naar Peking.
 
Vliegen naar Beijing – Peking
De officiële benaming is Beijing, maar vaak wordt Peking gebruikt wanneer men het heeft over deze Chinese hoofdstad. Sinds China haar grenzen heeft opengegooid stijgt het aantal toeristen dat Beijing aandoet. En terecht want deze historische stad heeft de bezoeker veel te bieden. Doordat er op de hoofdstad veel concurrentie is zijn vliegtickets Peking relatief goedkoop geprijsd. Niet alleen airlines zoals KLM en Lufthansa vliegen vanaf Schiphol en Dusseldorf naar Beijing. Ook Aziatische luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Beijing vanuit deze luchthavens. Een voordelig tarief is het resultaat. Bij Vliegticket Reservering ziet u direct welke airline het goedkoopste tarief aanbiedt.
 
Bezienswaardigheden Beijing
Wie het heeft over Peking denkt direct aan het plein van de Hemelse Vrede, de Verboden Stad en de nabij gelegen Chinese Muur. Dit zijn echter niet de enige bezienswaardigheden. In Beijing bent u wel een aantal dagen bezig om alles te zien.
 
Het Plein van de Hemelse Vrede is het grootste stadsplein van de wereld. Op dit indrukwekkende plein staan diverse gebouwen en monumenten die het communistische bolwerk dat China is vertegenwoordigen. Centraal staat het Monument voor de Helden van het Volk, ter nagedachtenis van de helden van de Chinese revolutie. Vlak hierachter staat het Mausoleum van Mao Ze Tong, de Chinese leider die het communisme in China heeft door laten dringen.
 
De Verboden Stad is een stad midden in Beijing. Hier verbleef de vroegere keizer en zijn familie. Dit afgesloten gebied was niet toegankelijk en werd beschermd voor de buitenwereld. Hedentendage vindt u hier het pracht en praal uit de tijd dat China nog het grootste keizerrijk ter wereld was.
 
Net buiten Beijing ligt één van de zeven wereldwonderen, “De Chinese Muur”. De ruim 2400 kilometer lange Muur is een ware sensatie om te bezoeken en mag tijdens een verblijf aan Peking niet ontbreken.
 
Vergelijk vliegtickets Beijing
Door tickets te vergelijken en de goedkoopste airline te kiezen kunt u veel geld besparen. Doordat wij het zoeken naar de meest voordelige tickets al hebben gedaan is het voor u eenvoudig om de goedkoopste prijs te kiezen. Vlieg goedkoop naar Beijing, zoek via Vliegticket Reservering
 

Vliegreis:

van

naar
Heenreis Datum:Terugreis Datum:
 
Inloggen