vliegticket-reservering.nl

Sydney goedkoop vliegticket Sydney

Goedkope vliegtickets Sydney 

Vliegtickets Sydney kunt u vergelijken bij Vliegticket Reservering. Overzichtelijk worden de goedkoopste vliegtickets Sydney getoond, aangeboden door diverse ticket agenten en airlines. Sydney is vaak de start van een reis door Australie. De stad is bekend vanwege de Harbour Bridge, het Opera House en de geweldige stranden. Sydney mag zich hedentendage één van de populairste steden van de wereld noemen. Deze bruisende en kosmopolitische stad heeft een fantastisch uitgaansleven dat vele jongeren vanuit de gehele wereld aantrekt.
 
 
Sydney Opera House
Het Sydney Opera House het kenmerk van Sydney. Het in 1973 gebouwd muziektheater bestaat uit drie verschillende gebouwen. Het Opera Theatre aan de oostkant, de Concert Hall aan de westkant en het Bennelong Restaurant aan stadszijde.
 
Sydney Harbour Bridge
Met een boog van 500 meter verbindt The Sydney Harbour Bridge het centrum en het noorden van Sydney met elkaar.
 
Circular Quay
Op Circular Quay vind je de meest indrukwekkende monumenten van de stad. In het Oosten ligt het Opera House, Hyde Park en de beroemde Royal Botanic Gardens. In het westen vindt je het historische The Rocks en de havens van Darling Harbour.
 
The Rocks
The Rocks is het hart van historisch Sydney. Zo vind je er Cadman’s Cottage, de oudste woning van de stad, Campbell’s Storehouses wat de oudste pakhuizen zijn en Foundation Park waar de eerste nederzettingen te vinden zijn.
 
IMAX-Theater
In Darling Harbour ligt het IMAX-complex. Sydneys grootste bioscopen zijn hier te vinden. Dit theater, heeft het grootste bioscoopscherm op aarde en is de hotspot onder de jeugd van Sydney.
 
Bondi Beach
Bondi Beach is het beroemdste strand van Australië. Hier ligt de bakermat van de Australische strand- en surfcultuur. Australiërs verblijven hier laidback en backpackers uit alle delen van de wereld komen hier samen om te surfen en te genieten van het strand.
 
Sydney uitgaan
Het uitgaansleven van Sydney speelt zich af rond Kings Cross, Darling Harbour en Oxford Street. Langs de haven vindt je vele restaurants, cafés en clubs. In Kings Cross en Oxford Street wemelt het van de cafeetjes en barretjes met live muziek. Hier kom je veel backpackers tegen.
  
Omgeving Sydney
Op 1,5 uur rijden van Sydney ligt het spectaculaire natuurgebied de Blue Mountains. Steile rotsen, ravijnen, bossen en watervallen kenmerken dit gebied. Sinds enige tijd staat dit park op de UNESCO werelderfgoedlijst. De Blue Mountains danken hun naam, aan de blauwe oliewaas die opstijgt uit de aanwezige eucalyptusbomen. De Three Sisters, drie rotspieken die naast elkaar staan, zijn op vele ansichtkaarten terug te vinden.
 
 

Vliegreis:

van

naar
Heenreis Datum:Terugreis Datum:
 
Inloggen