vliegticket-reservering.nl

Australië Vliegen naar Australie

Goedkope vliegtickets Australie 

Op zoek naar goedkope vliegtickets Australië? Vliegticket-Reservering toont de meest voordelige vliegticket prijzen Down Under. Wij hebben het zoeken naar tickets gemakkelijk gemaakt door de vliegtarieven van alle airlines en ticketagenten die op Australië vliegen te tonen. Vergelijk de vliegticket prijzen per Australische bestemming en kies het goedkoopste ticket of uw meest favoriete airline.
 
Vliegen naar Australië
Het land van de rode aarde, kangoeroes, Ayers Rock, boemerangs en Aboriginals heeft een enorme aantrekkingskracht op reizigers. Velen vliegen naar Australië om zelfstandig per huurauto of camper rond te trekken door dit immense land met haar prachtige natuur.
 
Bestemmingen Australië
Er zijn een aantal bestemmingen waarop vanuit Europa via Azië gevlogen kan worden. Meestal wordt gestart in steden als Sydney en Melbourne. Ook wordt gevlogen op het in West Australië gelegen Perth of het in het Noorden gelegen Darwin.
 
Vliegtickets Sydney
Sydney is voor velen een van de mooiste en meest toegankelijke steden van het Zuidelijk halfrond.
The Harbour Bridge, het Opera House, The blue Mountains net buiten de stad zijn de bekendste bezienswaardigheden. Sydney is hét visitekaartje van Australië; schoon, hip, groen, gastvrij en gelegen aan één van de mooiste havens ter wereld.
 
Vliegtickets Melbourne
Melbourne behoort tot de hipste steden van Australië en heeft ongeveer 3,1 miljoen inwoners. De stad is in de hele wereld bekend als sportcentrum. Jaarlijks vinden beroemde sportevenementen plaats zoals de Formule1, Het Australian open tennistoernooi en de grootste golftoernooien.
Met zijn vele uitgaansgelegenheden, restaurants, winkelcentra’s, bezienswaardigheden, mooie parken, interessante musea’s is Melbourne een zeer veelzijdige, hippe en populaire stad.
 
Vliegtickets Perth
Perth is de relaxte hoofdstad van de westkust van Australië. Perth is schitterend gelegen aan de oever van de Swan River en rondom de stad liggen de mooiste stranden. De stad heeft vele restaurants en uitgaansgelegenheden. Het achterland is werkelijk adembenemend en zeer afwisselend. De meeste mensen vliegen op Perth om dit schitterende landschap te ontdekken.
 
Vliegtickets Canberra
Canberra is de hoofdstad van Australië. Er is voor Canberra gekozen omdat de hoofdstad precies tussen Sydney en Melbourne in ligt. De naam Canberra betekent volgens de Aboriginals ‘’ontmoetingsplaats’’.In Canberra zetelt het Australische parlement en is dus het politieke middelpunt van Australië.
 
Vliegtickets Brisbane
Brisbane is na Sydney en Melbourne de grootste stad van Australië. Brisbane is de toegangspoort tot zon, zand en zee. De stad kenmerkt zich door de relaxte sfeer en het overzichtelijk centrum. Er zijn schitterende parken, waarvan het buiten de stad gelegen Lone Pine Koala Sanctuary het bekendst is.
 
Vliegtickets Darwin
Darwin is de meest noordelijke grote stad van Australië en wordt steeds populairder als vlieg bestemming. De redenen zijn de kortste vliegtijd van Azië naar Australië en omdat Darwin een multiculturele en moderne stad is met een tropisch klimaat. De poort naar Australië heeft daarnaast een gezellig uitgaansleven en door de mix van nationaliteiten een gevarieerde keuken.
 
Vergelijk vliegtickets Australië
De goedkoopste vliegtickets naar bestemmingen in Australië vindt u dus op deze site. Bekijk snel het vliegticket aanbod per bestemming en maak een selectie. De gemakkelijkste, snelste en goedkoopste manier om vliegtickets te boeken is bij Vliegticket-Reservering.
 

Vliegreis:

van

naar
Heenreis Datum:Terugreis Datum:
 
Inloggen