vliegticket-reservering.nl

Buenos Aires Betoverend Buenos Aires

Goedkope vliegtickets Buenos Aires 

Zoek de goedkoopste vluchten naar Buenos Aires via Vliegticket Reservering. Wij bieden een onafhankelijke vliegticket zoekmachine die vanuit de databases van de grootste ticket agenten de goedkoopste vliegticket tarieven Buenos Aires haalt. De meest up tot date tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen die op Buenos Aires vliegen worden getoond. Bespaar zoektijd en geld door Vliegticket Reservering te raadplegen wanneer u vliegtickets nodig heeft. Snel, overzichtelijk en geld besparend!
 
Vliegen naar Buenos Aires
Buenos Aires moet je eens in je leven gezien hebben. De hoofdstad van Argentinië is vooral de laatste twee jaar enorm aan populariteit gestegen. De variatie in de stad en de goede mogelijkheden om rond te reizen vanuit Buenos Aires zorgen voor deze stijging. Daarnaast zijn de goedkopere vliegticket prijzen een reden waarom Nederlanders en Belgen sneller een bezoek aan deze aantrekkelijke stad brengen.
 
Bezienswaardigheden Buenos Aires
Buenos Aires is een stad dat een mix is tussen een Europese stad met veel historische bouwwerken in combinatie met de exotische Latijns-Amerikaanse. Vele Europeanen hebben zich in de loop der tijd in deze bruisende metropool gevestigd en dat is te merken aan de bouwstijl en het straatbeeld. Buenos Aires wordt niet voor niets het Parijs van het zuiden genoemd.
 
La Boca is een van de kleurrijkste wijken in Buenos Aires. Huizen zijn in in diverse felle kleuren geschilderd. Vooral de kleuren geel en blauw voeren hier de boventoon.
In La Boca is de beroemde tango ontstaan. Op ieder plein wordt deze dans uitgevoerd. De straten en huizen zijn versierd met muurschilderingen over deze dans. De dierentuin van Buenos Aires in het hartje van de buurt Palermo, en huisvest een dergelijk 400 verschillende diersoorten. Een bezoek aan deze dierentuin is de moeite waard.
Het Palacio San Martin is een prachtig paleis in Franse stijl uit 1909, dat vroeger in bezit was van de familie Anchorena. Trek een uurtje er voor uit om dit paleis te bewonderen.
 

Vliegreis:

van

naar
Heenreis Datum:Terugreis Datum:
 
Inloggen